Na de vakantie bent u hopelijk weer helemaal uitgerust. Dat is een goed moment om met een frisse blik naar uw merk te kijken. Om te checken of alles in orde is zodat u zorgeloos kunt blijven investeren in de naamsbekendheid en goodwill in uw merk.

MERKREGISTRATIE

Een goede juridische basis begint bij een merkregistratie. Want zonder merkregistratie heeft u geen merkbescherming. Is uw merk geregistreerd voor alle producten en/of diensten waarvoor u het merk gebruikt? Misschien is er inmiddels toch iets veranderd in uw bedrijf waardoor aanvullende merkbescherming voor nieuwe producten nodig is. Of heeft u uw logo aangepast en is het de vraag of hiervoor een nieuwe merkregistratie nodig is?

MARKETING

Wellicht wordt uw merk inmiddels buiten de Benelux verkocht en is aanvullende merkregistratie in de EU een goede optie. Het is een veilig gevoel als uw merk ook in nieuwe landen is geregistreerd zodat de marketing niet in gevaar komt.

MERKBEWAKING

Door merkbewaking komt u vroegtijdig mogelijke inbreuk op het spoort en kunt u snel en goedkoop de mogelijke inbreuk stoppen nog voordat het inbreukmakend product/merk op de markt komt.

MERKENBEHEER

Een merkengemachtigde geeft juridisch advies en beheert uw merkenportfolio zodat uw merkrechten gewaarborgd blijven. Sta sterk met een geregistreerd merk?

Gepubliceerd in “Magazine voor ondernemend Oss en omgeving, september 2022”.