Volgens LMR Advocaten scheppen de namen LMR Advocaten en LR Advocaten verwarring bij het publiek en eiste dat LR Advocaten de naam zou wijzigen. LMR Advocaten heeft de oudste handelsnaamrechten. Het Hof acht de kans op verwarringsgevaar tussen LMR Advocaten en LR Advocaten aanwezig. 

Inmiddels heeft LR Advocaten haar naam en website aangepast in Liebrand en Ruijs Advocaten www.liebrandenruisadvocaten.nl, maar handhaaft het gebruik van haar logo.

Volgens de Hoge Raad leveren de handelsnamen LMR Advocaten en LR Advocaten, zoals gebruikt in de logo’s van beide kantoren, geen gevaar op dat het publiek de twee ondernemingen uit Oss met elkaar zal verwarren. De vormgeving van een naam is weliswaar geen onderdeel van de handelsnaam, maar dient te worden meegewogen bij de beantwoording van de vraag of verwarring te duchten is.

LMR Advocaten verzocht tevens het staken en gestaakt houden van de domeinnaam lradvocaten.nl. Deze domeinnaam wordt echter alleen nog gebruikt om gebruikers van zoekmachines via een tussenscherm te leiden naar de website van Liebrand en Ruis Advocaten. Hierbij kan de bezoeker na het bereiken van het tussenscherm zelf bepalen of hij wil doorklikken naar de website www.liebrandenruisadvocaten.nl. Mocht de gebruiker op zoek zijn naar LMR Advocaten dan zal deze niet doorklikken.

Volgens het hof is gebruik van de oude domeinnaam lradvocaten.nl als tussenscherm voor een doorlink naar de nieuwe domeinnaam geen handelsnaamgebruik en dus rechtmatig.